AKROBATIK

Til Akrobatik hos LG gymnastik, tages der udgangspunkt i akrobatiske løft og samarbejde. Løftene tilpasses alder og niveau og sættes sammen til fine og kreative koreografier ved brug af rytmiske elementer og gymnastiske egenfærdigheder. På den måde bliver du udfordret både i din rytmiske kunnen, styrke og teknik samtidig med, at du lærer klassiske gymnastiske færdigheder som vejrmøller, hovedstand, håndstand, spagat, split, bro og overslag. Der er fokus på tryghed, samarbejde og tillid, når gymnasterne skal hjælpe hinanden og kreere fantastiske figurer, hvilket giver godt fællesskab på holdet og glade børn med gode og udviklende relationer til hinanden. Du kan træne Akrobatik hos LG gymnastik fra du er 5 år i Gentofte, Hellerup, Lyngby og Virum.

Program for sæson 2021-2022

 

Vær opmærksom på følgende inden tilmelding

  • Kontaktinformationer: Tjek, at din mailadresse og telefonnummer er korrekt ved at logge på medlemslogin
  • Systemblokering: Nogle arbejdscomputere blokerer vores system, og tilmeldingen virker således ikke. Brug privat computer, tablet eller smartphone.
  • Betaling kan ske med Dankort eller eDankort, hvorfor vi opfordrer til, at den der laver tilmeldingen har et Dankort til rådighed. Ellers kan du skrive til os på info@lg-gymnastik.dk.
  • Systemoverbelastning: Hvis mange klikker på tilmeldingsknappen på samme hold på én gang, vil det for de fleste se ud som om, at man kun kan komme på venteliste, selvom der faktisk er pladser på holdet. Tilmeld dig altid ventelisten! Og hold så øje med din mail, om du bliver tilbudt en plads.
  • Udlandet: Tilmelding virker ikke i udlandet.
 

Se i kalenderen, hvornår tilmeldingen åbner for dig.
TRÆNERE
Kan du ikke se vores tilmeldingssystem? Vores system virker desværre ikke i udlandet, men hvis du er i Danmark så prøv venligst en anden computer, tablet eller iphone. 
OM LG
Her kan du læse mere om Lyngby og Gentofte Gymnastik Forening og lære om os og vores indflydelse på børn i Gentofte og Lyngby kommune. 
KONTAKT OS
OM LG
Her kan du læse mere om Lyngby og Gentofte Gymnastik Forening og lære om os og vores indflydelse på børn i Gentofte og Lyngby kommune. 
KONTAKT OS
Medlem af:
Sponsorer:
Lyngby og Gentofte gymnastik (Lyngby Gymnasterne) | Adolphsvej 25 | 2820 Gentofte | info@lg-gymnastik.dk