DANS

DANS

Til Dans hos LG gymnastik kan du prøve kræfter med DANSEGYMNASTIK, MODERN-RYTME-DANS og STREET DANCE. Til DanseGymnastik prøver du mange stilarter inden for dans og lærer en masse sjove danseserier og gymnastiske færdigheder. Til Modern-rytme-dans skal du bruge kroppen og din fantasi, når du lærer teknik, øvelser og koreografier inspireret af ballet, klassisk gymnastik, eksperimenterende dans og floorwork. Til Street Dance skal du slå dig løs til fed musik inden for stilarterne HipHop, House, LA style og Waacking. Dans er for dig, der ikke kan stå stille når der spilles fed musik, der hitter lige nu. Du kan gå til Dans i LG i både Gentofte, Hellerup og Lyngby-Taabæk fra du er 2 år.

Program for sæson 2021-2022

 

Vær opmærksom på følgende inden tilmelding

  • Kontaktinformationer: Tjek, at din mailadresse og telefonnummer er korrekt ved at logge på medlemslogin
  • Systemblokering: Nogle arbejdscomputere blokerer vores system, og tilmeldingen virker således ikke. Brug privat computer, tablet eller smartphone.
  • Betaling kan ske med Dankort eller eDankort, hvorfor vi opfordrer til, at den der laver tilmeldingen har et Dankort til rådighed. Ellers kan du skrive til os på info@lg-gymnastik.dk.
  • Systemoverbelastning: Hvis mange klikker på tilmeldingsknappen på samme hold på én gang, vil det for de fleste se ud som om, at man kun kan komme på venteliste, selvom der faktisk er pladser på holdet. Tilmeld dig altid ventelisten! Og hold så øje med din mail, om du bliver tilbudt en plads.
  • Udlandet: Tilmelding virker ikke i udlandet.
 

Se i kalenderen, hvornår tilmeldingen åbner for dig.
TRÆNERE
Kan du ikke se vores tilmeldingssystem? Vores system virker desværre ikke i udlandet, men hvis du er i Danmark så prøv venligst en anden computer, tablet eller iphone. 
OM LG
Her kan du læse mere om Lyngby og Gentofte Gymnastik Forening og lære om os og vores indflydelse på børn i Gentofte og Lyngby kommune. 
KONTAKT OS
OM LG
Her kan du læse mere om Lyngby og Gentofte Gymnastik Forening og lære om os og vores indflydelse på børn i Gentofte og Lyngby kommune. 
KONTAKT OS
Medlem af:
Sponsorer:
Lyngby og Gentofte gymnastik (Lyngby Gymnasterne) | Adolphsvej 25 | 2820 Gentofte | info@lg-gymnastik.dk