FAMILIEGYMNASTIK

Til FamilieGymnastik i LG kan du prøve kræfter med DANS, PARKOUR og SPRINGGYMNASTIK. FamilieGymnastik er for dig, der gerne vil have en hyggelig og aktiv stund med din familie og give dit barn en god og tryg start på gymnastikken. Vi arbejder med grundmotoriske øvelser (hoppe, rulle, springe, løbe, kravle, kaste), og vi leger med forskellige rytmer til god musik. Man kommer tæt på hinanden i tillids- og samarbejdsøvelser med sit barn og bliver udfordret i gymnastiske øvelser (stå på hoved, trillebør, kolbøtter, balancer mm.). Det forventes, at både barn og voksen deltager aktivt i undervisningen, og undervisningen foregår på børnenes præmisser og tilpasses for så vidt muligt den enkeltes niveau.

Program for sæson 2021-2022

 

Vær opmærksom på følgende inden tilmelding

  • Kontaktinformationer: Tjek, at din mailadresse og telefonnummer er korrekt ved at logge på medlemslogin
  • Systemblokering: Nogle arbejdscomputere blokerer vores system, og tilmeldingen virker således ikke. Brug privat computer, tablet eller smartphone.
  • Betaling kan ske med Dankort eller eDankort, hvorfor vi opfordrer til, at den der laver tilmeldingen har et Dankort til rådighed. Ellers kan du skrive til os på info@lg-gymnastik.dk.
  • Systemoverbelastning: Hvis mange klikker på tilmeldingsknappen på samme hold på én gang, vil det for de fleste se ud som om, at man kun kan komme på venteliste, selvom der faktisk er pladser på holdet. Tilmeld dig altid ventelisten! Og hold så øje med din mail, om du bliver tilbudt en plads.
  • Udlandet: Tilmelding virker ikke i udlandet.
 

Se i kalenderen, hvornår tilmeldingen åbner for dig.
Du tilmelder dig et familiegymnastikhold ved at gå ind på stilartssiden og finde holdet. Fx kan du finde Dansegymnastik m. voksendeltagelse 2+3 år på siden for DANS.
TRÆNERE
Kan du ikke se vores tilmeldingssystem? Vores system virker desværre ikke i udlandet, men hvis du er i Danmark så prøv venligst en anden computer, tablet eller iphone. 
OM LG
Her kan du læse mere om Lyngby og Gentofte Gymnastik Forening og lære om os og vores indflydelse på børn i Gentofte og Lyngby kommune. 
KONTAKT OS
OM LG
Her kan du læse mere om Lyngby og Gentofte Gymnastik Forening og lære om os og vores indflydelse på børn i Gentofte og Lyngby kommune. 
KONTAKT OS
Medlem af:
Sponsorer:
Lyngby og Gentofte gymnastik (Lyngby Gymnasterne) | Adolphsvej 25 | 2820 Gentofte | info@lg-gymnastik.dk