F.A.Q.

Dette er LG gymnastiks FAQ - "Frequently Asked Questions" (ofte stillede spørgsmål). Klik på dokumentet og se en oversigt over ofte stillede spørgsmål og vores svar herpå - det kan være en hurtig og effektiv måde at få besvaret netop dit spørgsmål på uden at skulle skrive eller ringe til os og vente på svar.
FAQ - ofte stillede spørgsmål (1.7 Mb)
Corona-vejledning - Hvad skal du gøre? (opdateret 1. marts) (1.7 Mb)


Hvorfor kan jeg ikke få refunderet mit kontingent?

Kontingentet er betaling for et medlemskab og ikke for en specifik ydelse. Du har dermed betalt for at være medlem i en forening, hvor vi tilbyder træning i det omfang, det er muligt. Vi har fra starten gjort opmærksom på, at undervisning vil blive tilpasset myndighedernes retningslinjer. Du er stadig medlem af foreningen, selvom træningen er anderledes.

 

Får jeg kompensation for de aflyste/ændrede træninger?

Vi ønsker at du som medlem af foreningen skal føle, at du får noget ud af dit medlemskab. Det er begrænset, hvilken kompensation vi kan give, grundet den svære situation, hele Danmark står i lige nu. Vi kan ikke give økonomisk kompensation. Vi håber, at vi kan tilbyde andre fornøjelser som tak for jeres opbakning i en tid, hvor I ikke har kunnet få træning i hallen.

 

Hvad kan jeg forvente af næste sæson?

Vi ved lige så lidt, som du gør, om fremtiden ift. corona. Meget tyder på, at vi igen til efteråret kan påbegynde Hovedsæson 21-22, og det regner vi stærkt med. Forhåbentlig tillader omstændighederne, at vi næste sæson kan have en mere normal sæson, som vi kender fra før coronatiden med træning i hallen, aktiviteter, opvisninger, mv.

Vi vil under alle omstændigheder altid gøre, hvad vi kan, for at sørge for, at medlemmer får noget ud af deres medlemskab hos os.

OM LG
Her kan du læse mere om Lyngby og Gentofte Gymnastik Forening og lære om os og vores indflydelse på børn i Gentofte og Lyngby kommune. 
KONTAKT OS
OM LG
Her kan du læse mere om Lyngby og Gentofte Gymnastik Forening og lære om os og vores indflydelse på børn i Gentofte og Lyngby kommune. 
KONTAKT OS
Medlem af:
Sponsorer:
Lyngby og Gentofte gymnastik (Lyngby Gymnasterne) | Adolphsvej 25 | 2820 Gentofte | info@lg-gymnastik.dk