GYMSTARS

GymStars er Lyngby og Gentofte gymnastiks udtagede repræsentationshold. GymStars består af Mini, Junior, Rep og After Rep.
Mini er for dig, der gerne vil træne fast to dage om ugen og måske har en lille drøm om at blive en Junior på et tidspunkt. De udtagede Juniorer aspirerer til Rep-holdene og deltager i en række stævner omend i mindre omfang end Rep-holdet. Rep-holdet laver shows og optræder til stævner og happenings i ind- og udland året igennem. After Rep er for tidligere Rep-gymnaster, og holdet deltager ligeledes i stævner og opvisninger. 
 

GYMSTARS

Foreningens udtagede hold
 

GymStar-kompendium til gymnaster


Vi har i LG udviklet et GymStar-kompendium for nuværende og kommende GymStar-gymnaster, hvor man kan finde al relevant information. Herunder beskrivelser af konceptet, forventninger til gymnaster såvel som forældre, hvad man som gymnast kan forvente af sine trænere og træningen, holduniform, audition, optagelsesvilkår, opvisninger og meget mere.
Hent GymStar-kompendiet her:
LG GymStar-kompendium for gymnaster (0.7 Mb)
KLIK IND PÅ LG GYMNASTIKS YOUTUBE-KANAL HER

Oversigt over GymStar-hold sæson 21-22

Bemærk: holdene tager altid udgangspunkt i hvem der stiller op til udtagelsen. Alle oplysninger er derfor vejledende og kan ændres undervjes. Det gælder dels aldersfordelinger, og dels hvilke hold der oprettes. Er der ikke nok deltagere til at udfylde et hold efter en audition, oprettes pågældende hold ikke.

Ligesom nogle gymnaster springer et trin over og måske starter som Junior, er der samtidig nogle gymnaster som aldrig bliver en Rep. Vi vil rigtig gerne hjælpe dig med at finde den stilart og det hold, der passer bedst til dig.

VIL DU VÆRE SPONSOR?


Kunne du tænke dig at være sponsor for GymStars og blive synlig på flyers, plakater og evt. hjemmeside og T-shirts. Skriv til info@lg-gymnastik.dk for at høre nærmere.


OM LG
Her kan du læse mere om Lyngby og Gentofte Gymnastik Forening og lære om os og vores indflydelse på børn i Gentofte og Lyngby kommune. 
KONTAKT OS
Medlem af:
Sponsorer:
Lyngby og Gentofte gymnastik (Lyngby Gymnasterne) | Adolphsvej 25 | 2820 Gentofte | info@lg-gymnastik.dk