HOLD

LG gymnastik tilbyder hold inden for stilarterne Akrobatik, Dans, Familiegymnastik, Motion, Parkour, Rytmisk Gymnastik, RopeSkipping og Springgymnastik. Holdene er spredt ud på forskellige undervisningssteder i Hellerup, Gentofte, Lyngby, Virum og Sorgenfri. Du kan læse mere om hvert enkelt hold ved at klikke dig ind på holdtyper nedenunder. Vi håber, at du finder det helt rigtige hold for dig. Du er også velkommen til at skrive til os på info@lg-gymnastik.dk, hvis du har brug for hjælp/vejledning.
Herunder kan du læse alt hvad du behøver at vide, inden tilmelding.
LG Gymnastik tilbyder mange hold inden for hver af stilarterne Akrobatik, Dans, Motion, Parkour, Rytmisk Gymnastik og Springgymnastik. Holdene er spredt på forskellige undervisningssteder i Hellerup, Gentofte, Lyngby, Virum og Sorgenfri. Du kan læse mere om hvert enkelt hold ved at klikke dig ind på holdtyper i MENUEN FOR NEDEN. Vi håber, at du finder det hold, som du er interesseret i. Ellers skriv til info@lg-gymnastik, vi sidder klar til at hjælpe dig. 
Akrobatik
DANS
FAMILIEGYMNASTIK
Motion
PARKOUR
Rytmisk & Rope skipping
Springgymnastik
Gymstars (Øvede hold)

VIGTIG INFORMATION


F.A.Q.
Find de oftest stillede spørgmål og svar angående hold og tilmelding HER

SÆSONENS OPBYGNING
I LG gymnastik har vi to sæsoner i løbet af skoleåret - en Hovedsæson (slut august til april) og en Forårssæson (april/maj til juni). Tilmeldingen til et hold varer så længe, holdet kører inden for pågældende sæson.

I løbet af hovedsæsonen vil der være flere events som f.eks. GymnastikJuleland og Forårsopvisninger. Deltagelse i disse events er ikke en del af kontingentet, og betaling hertil foregår derfor separat. 

EVENTS
LG afholder flere events og arrangementer i løbet af sæsonen.

  • Åben Træning: Læs mere HER.
  • Camps: Læs mere HER.
  • GymnastikJuleland: December
  • Forårsopvisninger: April
  • GymnastikSommerland: Juni


FRIPLADS/RABAT
Er du en situation, hvor du har svært ved at betale fuldt kontingent eller lignende kan du læse mere HER.

SØSKENDEPROFIL
Søskende eller børn (der ikke i forvejen er medlemmer) til eksisterende medlemmer kan tilmelde sig i runde 2. Opret en profil til søskende/børn HER.

PASSIVT MEDLEM
Hvis du ikke er interesseret i at tilmelde dit barn lige nu, men gerne vil holdes opdateret/påmindes når vi åbner for tilmelding mv., kan du tilmelde dig som Passivt medlem HER.

Ved at klikke på menuen oppe til højre kan du under "Hold" se oversigten over de hold Lyngby og Gentofte Gymnastik tilbyder. Du kan frit kigge på alle holdene og i bunden af deres sider står der en mere uddybbende beskrivelse af dem. Der er bl.a. også videoer hvor du kan se mere omkring holdet. Det er også på holdets side at man tilmelder sig. 

Hvis du på noget tidspunkt har spørgsmål kan du skrive til os her.
OM LG
Her kan du læse mere om Lyngby og Gentofte Gymnastik Forening og lære om os og vores indflydelse på børn i Gentofte og Lyngby kommune. 
KONTAKT OS
OM LG
Her kan du læse mere om Lyngby og Gentofte Gymnastik Forening og lære om os og vores indflydelse på børn i Gentofte og Lyngby kommune. 
KONTAKT OS
Medlem af:
Sponsorer:
Lyngby og Gentofte gymnastik (Lyngby Gymnasterne) | Adolphsvej 25 | 2820 Gentofte | info@lg-gymnastik.dk