NYHEDER

Se de seneste nyheder herunder.
Længere nede på siden kan du finde ældre nyheder.
Guide til onlineundervisning for medlemmer.pdf (37.3 Kb)

Systemskift til Zakobo

For English summary, see below.

LG skifter medlemssystem fra Conventus til Zakobo.        

I øjeblikket arbejder vi i systemet Conventus, som I er i berøring med, fx når I tilmelder jer hold og events; når I skal tage imod en plads på et hold; tjekke jeres plads på venteliste; eller når I skal redigere personlige oplysninger.

Zakobo er et nyt system, som vi regner med kan rumme en forening som LG gymnastik endnu bedre.
 

TILMELDINGEN LUKKER MIDLERTIDIGT

Fra og med onsdag den 13. oktober lukker tilmeldingen til hold midlertidigt.

Du vil stadig kunne finde information om foreningen på hjemmesiden, www.lg-gymnastik.dk, som du plejer.

Hvis du i perioden 13.-25. oktober vil tilmeldes nye hold, skifte hold eller afmeldes et hold, så skriv til info@lg-gymnastik.dk.

Bemærk, at du kan forvente længere svartid i denne periode.

Nye medlemmer kan ikke tilmelde sig hold i denne periode, men skal vente, til tilmeldingen åbner igen.

 

HVAD SKAL DU GØRE?

I dagene efter den 13. oktober vil du modtage en mail med besked om, at du nu er blevet oprettet i det nye system, Zakobo. Du vil på et senere tidspunkt modtage endnu en mail med guide til hvor og hvordan du logger på, og hvordan du bruger systemet i det hele taget. Du skal ikke gøre noget, før du modtager den mail.

 

NY HJEMMESIDE

I løbet af mandag den 25. oktober vil hjemmesiden se anderledes ud. Både I og vi selv skal lære at finde rundt i det nye. Men vi er sikre på, at man hurtigt får det lært, hvis man klikker sig lidt rundt i de nye omgivelser.

Fra den 26. oktober vil du igen kunne tilmelde dig hold, camps og andre arrangementer via hjemmesiden.

Ønsker du at skifte hold eller afmelde dig et hold, så skriv fortsat til info@lg-gymnastik.dk.

 

PÅ FORHÅND TAK

Som med alle andre forandringer, så kan det tage noget tid at vænne sig til, men så gode som I har været til at tilpasse jer træning det sidste halvandet års tid, er jeg ikke i tvivl om, at det nok skal gå mere eller mindre gnidningsfrit.

Administration og trænere skal også vænne sig til det hele, så vi takker på forhånd for jeres forståelse og tålmodighed. Vi vil gøre vores bedste, for at overgangen bliver så smertefri som muligt.ENGLISH SUMMARY
We are switching to a new system/platform called Zakobo.
From October 13th till October 25th it will not be possible to sign up for new classes on the website. If you have any questions about your membership, you can contact us on e-mail info@lg-gymnastik.dk. Note that you can expect a longer response time than usual. 

At some point after October 13th, you will recieve an e-mail about a new profile for you, however you don't have to do anything yet.
Around October 25th you will recieve yet another e-mail about what to do and how to use the new system.

A change like this can take time and be difficult to adjust to for everyone, so we thank you in advance for your patience and understanding.

 Coronavirus / COVID-19


Hold dig opdateret og læs om, hvad coronavirus / COVID-19 betyder for dig og din træning i LG gymnastik HER.
Corona-vejledning - Hvad skal du gøre? (1.5 Mb)

 LG Shoppen


I sæson 2021-2022 er LG Shoppen dels en webshop OG dels en fysisk shop, når der er mulighed for det. Hold øje med siden SHOP for at se, hvornår den fysiske shop er åben.
Ellers kan varerne kan ses og bestilles på LG's Shop på hjemmesiden.

Ordren betales via bankoverførsel eller MobilePay, og ordren kan efterfølgende afhentes i et angivet tidsrum på følgende adresse: Kildeskovshallen, Indgang D, Adolphsvej 25, 2820 Gentofte.

Læs mere og køb din nye LG Uniform HER.

Følg LG gymnastik


Følg LG gymnastik på de sociale medier. Følg på Facebook og Instagram for at få gode træningstips, se billeder fra opvisninger samt bliv opdateret om nye hold, spændende arrangementer og andre nyheder. Klik ind på YouTube og se videoer fra vores mange opvisninger, stævner og rejser. Og bliv venner med os på Snpachat for at få et indblik i hverdagen i vores skønne forening.


NYHEDSBREV


Tilmeld dig LGs nyhedsbrev nedenfor 
SnapChat

*   Din e-mail:
     Navn:
     Fødselsdato:
 
Email Marketing System fra eMailPlatform.com

Nyhedsarkiv

Her ses hele LG gymnastiks nyhedsarkiv. 
OM LG
Her kan du læse mere om Lyngby og Gentofte Gymnastik Forening og lære om os og vores indflydelse på børn i Gentofte og Lyngby kommune. 
KONTAKT OS
OM LG
Her kan du læse mere om Lyngby og Gentofte Gymnastik Forening og lære om os og vores indflydelse på børn i Gentofte og Lyngby kommune. 
KONTAKT OS
Medlem af:
Sponsorer:
Lyngby og Gentofte gymnastik (Lyngby Gymnasterne) | Adolphsvej 25 | 2820 Gentofte | info@lg-gymnastik.dk