OM LG

Velkommen til foreningen Lyngby og Gentofte gymnastik, Danmarks største gymnastikforening. Vi er en glad forening med fingeren på pulsen bestående af godt 4100 aktive medlemmer fordelt på 150 ugentlige hold, 160 engagerede trænere, 100 frivillige forældre, 9 dedikerede bestyrelsesmedlemmer og en topprofessionel administration på 6 passionerede medarbejdere.
 
Foreningens historie
Lær om LG gymnastiks historie, vores mission, vision og vores værdier.

Mød din træner
Lær om vores mange chef-, assistent-, hjælpe- og minitrænere, og find kontaktinformationer på cheftræneren for dit hold.

Find os her
Vi underviser i seks forskellige haller i Gentofte og Lyngby-Taarbæk kommune. i Gentofte befinder vi os i Kildeskovshallen, Gersonshallen og på Kildegård Privatskole. I Lyngby-Taarbkæk kan du finde os i Engelsborghallen, Hummeltoftehallen og på Fuglsanggårdsskolen. Få hjælp til at finde vej.

Bestyrelse
Lær vores ni super dedikerede bestyrelsesmedlemmer at kende.

Vedtægter
Læs og lær om foreningens vedtægter. Vedtægterne ændres om nøevdnigt på den årlige generalforsamling.

Sponsor
Læs om, hvordan du bliver sponsor for LG og vores GymStars, og hvad det indebærer.

Frivillige
Læs om vores frivillige team Hjælpemor og hjælpefar, og læ hvordan du kan blive en del af, hvis vi selv skal sige det, verdens bedste gymnastikforening.

Job
Er du interesseret i et job i LG gymnastik, så læs om det her.
JOB
OM LG
Her kan du læse mere om Lyngby og Gentofte Gymnastik Forening og lære om os og vores indflydelse på børn i Gentofte og Lyngby kommune. 
KONTAKT OS
OM LG
Her kan du læse mere om Lyngby og Gentofte Gymnastik Forening og lære om os og vores indflydelse på børn i Gentofte og Lyngby kommune. 
KONTAKT OS
Medlem af:
Sponsorer:
Lyngby og Gentofte gymnastik (Lyngby Gymnasterne) | Adolphsvej 25 | 2820 Gentofte | info@lg-gymnastik.dk