PARKOUR

Parkour hos LG gymnastik er for dig, der har lyst til at udfordre dig selv både psykisk og fysisk inden for gymnastik og parkour. Til træningen sammensættes gymnastik- og parkourredskaber til udfordrende træningsbaner, der efterligner byens rum, som den professionelle parkourudøver bevæger sig i. Det handler om at se mulighederne i byrummet, om at tænke kreativt og om at lære sig selv at kende: hvad kan jeg, og hvad tør jeg? Alle kan være med, for det handler ikke om at konkurrere eller være den bedste - det handler om, at du skal lære dig selv og din krop at kende. De dage vejret er til det, kan træningen foregå udenfor, hvor mure, gelændere og trapper bliver de oplagte træningsstationer. De tricks og øvelser, du lærer til parkour, er nogle du kan bruge overalt, hvor du bevæger dig i din hverdag.

Program for sæson 2021-2022

 

Vær opmærksom på følgende inden tilmelding

  • Kontaktinformationer: Tjek, at din mailadresse og telefonnummer er korrekt ved at logge på medlemslogin
  • Systemblokering: Nogle arbejdscomputere blokerer vores system, og tilmeldingen virker således ikke. Brug privat computer, tablet eller smartphone.
  • Betaling kan ske med Dankort eller eDankort, hvorfor vi opfordrer til, at den der laver tilmeldingen har et Dankort til rådighed. Ellers kan du skrive til os på info@lg-gymnastik.dk.
  • Systemoverbelastning: Hvis mange klikker på tilmeldingsknappen på samme hold på én gang, vil det for de fleste se ud som om, at man kun kan komme på venteliste, selvom der faktisk er pladser på holdet. Tilmeld dig altid ventelisten! Og hold så øje med din mail, om du bliver tilbudt en plads.
  • Udlandet: Tilmelding virker ikke i udlandet.
 

Se i kalenderen, hvornår tilmeldingen åbner for dig.
TRÆNERE
Kan du ikke se vores tilmeldingssystem? Vores system virker desværre ikke i udlandet, men hvis du er i Danmark så prøv venligst en anden computer, tablet eller iphone. 
OM LG
Her kan du læse mere om Lyngby og Gentofte Gymnastik Forening og lære om os og vores indflydelse på børn i Gentofte og Lyngby kommune. 
KONTAKT OS
OM LG
Her kan du læse mere om Lyngby og Gentofte Gymnastik Forening og lære om os og vores indflydelse på børn i Gentofte og Lyngby kommune. 
KONTAKT OS
Medlem af:
Sponsorer:
Lyngby og Gentofte gymnastik (Lyngby Gymnasterne) | Adolphsvej 25 | 2820 Gentofte | info@lg-gymnastik.dk