TILMELDING

Vær opmærksom på at tilmelding ikke virker i udlandet

PRAKTISK INFO

Læs herunder al praktisk info, der er værd at vide, når du går på et hold i LG gymnastik.
 


COVID-19
Indholdet af undervisningen vil følge myndighedernes retningslinjer for forsvarlig idrætsudøvelse og vil løbende blive tilpasset herefter.
Hold dig opdateret på foreningens håndtering af coronavirus HER.


GOD START
  • Tis af og vask hænder før din træning.
  • Forældre må ikke opholde sig i hallen under træningen (bortset fra hold m. voksendeltagelse).
  • Husk en drikkedunk og meget gerne håndsprit til eget brug.
  • Husk at tage smykker og ur af, og hav håret sat op.
  • Fortæl din cheftræner, hvis der er noget, han/hun skal være opmærksom på ift. dig.

KOMMUNIKATION
Log ind på din LG-profil og tjek at mobil, mail og adresse er indtastet korrekt, og at du har sagt ”JA” til nyhedsbrev, således vil du modtage al relevant information om dit hold i løbet af året. Du logger ind her: www.lg-gymnastik.dk/MedlemsLogin.

Følg os desuden på Facebook (www.facebook.com/lggymnastik/) og Instagram (@lggymnastik) for at følge med i hverdagen i LG gymnastik.

 
AFLYSNINGER/FERIE i sæson 2021-2022 (ændringer kan forekomme)
- Efterårsferie, uge 42
- Juleferie, uge 51+52
- Vinterferie, uge 7
- Påskeferie, uge 15

Forårssæson 2022
- St. bededag, 13.-15. maj
- Kr. himmelfartsdag, 26.-29. maj
- Pinse, 4.-6. juni
 
Der kan komme aflysninger i haller og sale efter sæsonstart, som vi ikke er herre over. Der forsøges i videst muligt omfang at omlægge træninger enten til andre steder eller tidspunkter eller til online eller udendørs træning.
 

KALENDER
Følg med i kalenderen for LG-året her: https://www.lg-gymnastik.dk/KALENDER


SÆSONAFSLUTNINGER
Vi håber på at kunne invitere mange af vores hold til Forårsopvisningerne 2022.
Der vil for alle hold være en eller anden form for sæsonafslutning omkring april måned.
Tilmelding for deltager og billetkøb for publikum sker separat. Mere info følger senere på sæsonen.


HOLD-T-SHIRT
Alle aktive medlemmer vil i løbet af sæsonen modtage en hold-T-shirt, som uddeles til træning. Prisen for hold-T-shirten er inkluderet i det samlede kontingent.
På hold for barn m. voksendeltagelse er der en T-shirt til både barn og voksen.


TRÆNINGSTØJ
Herunder kan du læse, hvilken påklædning vi foreslår dig at have på afhængig af dit hold. Din cheftræner kan have specifikke ønsker eller forslag, og du kan spørge ham/hende til råds til første træning.

Akrobatik, Springgymnastik og alle stilarter 0-7 år: T-shirt/gymnastikdragt + shorts/leggings + bare fødder eller bløde gymnastiksko med gummisåler + opsat hår.
OBS: På hold for barn m. voksen skal BÅDE barn og voksen have træningstøj på.

Street Dance: T-shirt/top + træningsbukser + indendørs sneaks.

Modern-Rytme-Dans: Langærmet T-shirt/top + leggins/træningsbukser (alternativt shorts og knæbeskyttere pga. floor work, hvis man træner på trægulv) + bare fødder + opsat hår.

Motion: T-shirt/top + leggings/træningsbukser + indendørs træningssko.

Parkour 7/8 år+: T-shirt + træningsbukser + indendørs sneaks. 

GymStars (Mini, Junior og Rep): GymStar-uniformen. Læs mere HER.


LG-uniformen kan købes i LG Shoppen HER.


KONTINGENT
Kontingentet for et hold er betaling for et medlemskab i foreningen og dækker bl.a. træning på pågældende hold i perioden fra 30. august 2021 til 1. maj 2022. Kontingentet nedskrives ca. hver fjerde uge.
Udover adgang til holdtræning får du med dit medlemskab stemmeret til generalforsamlingen, invitation og mulighed for deltagelse i diverse arrangementer samt mulighed for at være en del af en glad forening i bevægelse.


VENTELISTE
Hvis du er kommet på venteliste på et hold, kan du altid se hvilket nummer du/dit barn ligger ved at logge på medlemslogin øverst på hjemmesiden. Skulle der opstå en ledig plads, så får du besked om det med det samme på mail og sms. Bemærk, at pladsen går til anden side, hvis tilmelding ikke sker i rette tid.

 
AFMELDING / HOLDSKIFT
Såfremt det hold, du er tilmeldt, viser sig ikke at være lige i øjet, kan du skifte hold i løbet af sæsonen, hvis der er pladser på det ønskede hold. Bemærk, at det alene er administrationen, der kan godkende et holdskift. Kontakt os på info@lg-gymnastik.dk. Du vil i forbindelse med et eventuelt holdskift muligvis blive opkrævet yderligere kontingentbetaling.
Se øvrige regler for afmelding i handelsbetingelserne.


HANDELSBETINGELSER
www.lg-gymnastik.dk/handelsbetingelser


PRIVATLIVSPOLITIK
www.lg-gymnastik.dk/PRIVATLIVSPOLITIK
 
Du tilmelder dig foreningen ved at tilmelde dig et hold. Holdene fremgår af menuen oppe til højre, der vil dirigere dig over på en side med oversigt over holdtyper og mulighed for at tilmelde sig.
Hvis du er i tvivl om hvilket hold du vil tilmelde dig, så anbefaler vi at du skimmer alle holdene igennem for at få en idé om, hvad vi har at tilbyde. Du er også altid velkomme til at skrive til os og høre nærmere info@lg-gymnastik.dk. 
 
På alle hold siderne vil noget af det første du ser være en lang liste over de hold som tilbydes i den katagori. Du kan enten vælge at læse mere om det indivduelle hold eller tilmelde dit barn til det. Så snart kontigentet er betalt vil du modtage en kvittering på tilmeldelsen og så er der jo kun at sige velkommen til Lyngby og Gentofte Gymnastik!
OM LG
Her kan du læse mere om Lyngby og Gentofte Gymnastik Forening og lære om os og vores indflydelse på børn i Gentofte og Lyngby kommune. 
KONTAKT OS
OM LG
Her kan du læse mere om Lyngby og Gentofte Gymnastik Forening og lære om os og vores indflydelse på børn i Gentofte og Lyngby kommune. 
KONTAKT OS
Medlem af:
Sponsorer:
Lyngby og Gentofte gymnastik (Lyngby Gymnasterne) | Adolphsvej 25 | 2820 Gentofte | info@lg-gymnastik.dk