RYTMISK & ROPE SKIPPING

Til Rytmisk Gymnastik & Rope skipping hos LG gymnastik er der både muligheder for at træne Rope skipping (sjipning med tricks), Modern-Rytme-Dans eller Spring-Rytme. Til træningen får du styrket din koordination, motorik og rytmik når der øves serier og færdigheder. Derudover træner vi smidighed, styrke og kondi.
Rope skipping er for dig, der elsker høj energi og gerne vil lære seje tricks og serier med sjippetovet både alene, i par og i grupper. Sjipning, tricks og rytmiske trin sammensættes til glad musik i sjove og fantasifulde koreografier. 
Til Modern-Rytme-Dans skal du bruge kroppen og din fantasi, når du lærer teknik, øvelser og koreografier inspireret af ballet, klassisk gymnastik, eksperimenterende dans og floorwork.
Til Spring-Rytme blandes det bedste fra springgymnastikken og en rytmiske gymnastik. Til træningen øves spring på airtrack og trampoliner, og der øves små rytme-sekvenser, så du får god teknik og tricks inden for både spring og rytme.
 

Program for sæson 2021-2022

 

Vær opmærksom på følgende inden tilmelding

  • Kontaktinformationer: Tjek, at din mailadresse og telefonnummer er korrekt ved at logge på medlemslogin
  • Systemblokering: Nogle arbejdscomputere blokerer vores system, og tilmeldingen virker således ikke. Brug privat computer, tablet eller smartphone.
  • Betaling kan ske med Dankort eller eDankort, hvorfor vi opfordrer til, at den der laver tilmeldingen har et Dankort til rådighed. Ellers kan du skrive til os på info@lg-gymnastik.dk.
  • Systemoverbelastning: Hvis mange klikker på tilmeldingsknappen på samme hold på én gang, vil det for de fleste se ud som om, at man kun kan komme på venteliste, selvom der faktisk er pladser på holdet. Tilmeld dig altid ventelisten! Og hold så øje med din mail, om du bliver tilbudt en plads.
  • Udlandet: Tilmelding virker ikke i udlandet.
 

Se i kalenderen, hvornår tilmeldingen åbner for dig.
TRÆNERE
Kan du ikke se vores tilmeldingssystem? Vores system virker desværre ikke i udlandet, men hvis du er i Danmark så prøv venligst en anden computer, tablet eller iphone. 
OM LG
Her kan du læse mere om Lyngby og Gentofte Gymnastik Forening og lære om os og vores indflydelse på børn i Gentofte og Lyngby kommune. 
KONTAKT OS
OM LG
Her kan du læse mere om Lyngby og Gentofte Gymnastik Forening og lære om os og vores indflydelse på børn i Gentofte og Lyngby kommune. 
KONTAKT OS
Medlem af:
Sponsorer:
Lyngby og Gentofte gymnastik (Lyngby Gymnasterne) | Adolphsvej 25 | 2820 Gentofte | info@lg-gymnastik.dk