GYMSTARS

GymStars er Lyngby og Gentofte gymnastiks udtagede repræsentationshold. GymStars består af Mini, Junior, Rep og After Rep.
Mini er for dig, der gerne vil træne fast to dage om ugen og måske har en lille drøm om at blive en Junior på et tidspunkt. De udtagede Juniorer aspirerer til Rep-holdene og deltager i en række stævner omend i mindre omfang end Rep-holdet. Rep-holdet laver shows og optræder til stævner og happenings i ind- og udland året igennem. After Rep er for tidligere Rep-gymnaster, og holdet deltager ligeledes i stævner og opvisninger. 
 

TILMELDING TIL GYMSTARS

HOVEDSÆSON 21-22

Holdene er udtagede hold. Du kan således ikke tilmelde dig, medmindre du er udtaget til et GymStarshold i sæson '21-'22.
Såfremt du gerne vil søge om plads kan du læse mere under AUDITION TIL GYMSTARS.


 

HOVEDSÆSON 21-22

Tilmeldingen til GymStar-hold sæson 21-22 åbner den 25. maj her på siden. De udtagede gymnaster får direkte besked med tilbud om plads. For mere info gå til Audition siden.

Kontingent

Prisen for at gå en sæson i LG varierer fra hold til hold og er afhængig af antal træningsgange og varighed, antal hold og typen af hold. Du kan se prisen under det enkelte hold oven for.

Bemærk, at det er muligt at søge friplads til foreningens hold. Klik HER og læs mere.

OM LG
Her kan du læse mere om Lyngby og Gentofte Gymnastik Forening og lære om os og vores indflydelse på børn i Gentofte og Lyngby kommune. 
KONTAKT OS
Medlem af:
Sponsorer:
Lyngby og Gentofte gymnastik (Lyngby Gymnasterne) | Adolphsvej 25 | 2820 Gentofte | info@lg-gymnastik.dk